Wat je nog even moet weten over die Nozem

Een digital native, Generatie Y’er of Millenial die een online marketingbureau runt…dat is dertien in een dozijn. Met Nozem probeer ik dan ook meerwaarde te leveren door de manier waarop ik te werk ga. Met het aanbieden van full-service marketingpakketten, gedraag ik me meer als je persoonlijke agent dan je gebruikelijke marketeer.

 

Met Nozem geef ik namelijk niet alleen mijn volle aandacht en zorg aan het product dat ik promoot, maar ook aan de makers of opdrachtgevers. Omdat ik geloof dat marketing een van de vele manieren is om een persoonlijk en oprecht verhaal te vertellen aan een zo groot mogelijk online publiek. Dat verhaal vertellen we samen, op een nuchtere en toegankelijke manier waarbij we ver weg blijven van schreeuwerige of drammerige PR.

Bèta geek & Alfa vrouw

 

Aangezien Nozem zowel een Alfa als Bèta type is, combineer ik een liefde voor cijfers en analyses met een talent voor het vinden van creatieve, talige oplossingen. De Bèta in mij besteedt erg veel aandacht aan metrics, statistieken en patronen. Deze ontleed ik zorgvuldig en leg op die manier zwakheden in uw marketingplan bloot. Vervolgens lost de Alfa in mij dat probleem zo creatief mogelijk op.

 

Met Nozem in zee?

 

Omdat marketingstrategieën en web design vaak een ver-van-je-bed show zijn als artiest, culturele instelling of non-profit zijnde, neem ik de tijd om elk plan grondig uit te leggen en al je vragen te beantwoorden. Zodat je weet hoe de vork in de steel zit en je na verloop van tijd zelf de marketing kan voeren of je website onderhouden.

Neem contact op met Nozem

Je kan me bellen, whatsappen of facetimen op +31 (0) 630 833 738

 

voor mensen met belvrees is er ook een e-mail adres

brecht@nozemmarketing.nl

 


 

Of kom gewoon even langs voor koffie

en een gesprek op het Oudekerksplein 3

 

(waar ik elke donderdag en vrijdag te vinden ben)